met gebakken champignons (kastanjechampignons en shiitake)
in de olie met beetje soyasaus
taugé, spinazie even heel kort meebakken,
gestoomde wortel
en pistachenoten
vorige week haalden we sushi
wat zoveel was dat we er wel twee dagen van konden eten
de tweede keer maakte ik er zelf nog wat extra groenten bij
een schaaltje met kort gestoomde sperzieboon en bloemkool
met geroosterd sesamzaad, peterselie, koriander, en wat chilisaus
ook nog voor erbij zure komkommers (niet op de foto)
dunne lange plakken met de kaasschaaf gesneden
marineren in beetje sesamolie en witte balsamico
met ook wat geroosterd sesamzaad erover
met gecarameliseerde abrikozen
abrikozen halveren en pit eruit
in een grote koekenpan op laag vuur
met flinke klont boter en scheut agave
zachtjes laten sudderen
tot de boter en agave wat indikken en bruin kleuren
warm op de pannenkoek doen
met eronder geitenkaas
en erover geroosterd amandelschaafsel en moerbeien
goed fijn eten. heb zin om achter de pannen kruipen!
BeantwoordenVerwijderen