ik maak gergrilde aubergine,
ronde even dikke plakken in de pan met beetje olie en zeezout
aan twee kanten bruin bakken,
die ik in reepjes snijd en door de salade doe
rucola, tomaat, gedroogde tomaat en geitenkaas
's avonds gebruik ik de rest van de aubergines voor door de pasta
waar ik ook nog gebakken courgette, tomaatjes,
gestoomde wortel, sperziebonen, broccoli
basilicum en lekker veel peper door doe
noodles met gegrilde zalm en sesamzaad en peper
met gestoomde broccoli, wortel, en sperzieboon
en dungesneden gebakken zoete bataat met gember en verse kurkuma
artisjok met een gele dressing
(olie, wittewijnazijn, mosterd, appeldiksap en peper)
met aardappeltjes met knoflook uit de oven,
botersla met peterselie en koriander en kaaskoekjes
(parmezaan geraspt in de oven doen en in de vorm leggen die je uiteindelijk wilt)
en gestoomde prei met peper, wat olie en wittewijnazijn en tuinkers en parmezaansnippers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten