zaterdag 14 december 2013

4 x lekkers











































zalm met noodles
gebakken venkel met kurkuma en gember
wortel, sperzieboon en snijboon
peterselie, peper en wat soyasaus

bladerdeegflapjes
met feta, spinazie, gebakken ui en knoflook en rode paprika
erbij een slaatje van rucola en spinazie
met kleine tomaatjes, gedroogde tomaat en pijnboompitten











salade van radicchio, 
die ik kort even roerbak in de pan met wat olie
gekaramelliseerde knolselderij 
(dunne reepjes bakken in wat boter en agave)
sperzieboon, fijn gesneden artisjokhart, walnoten
erbij dungesneden reepjes brood vanmenno
onder de grill met crottin (geitenkaas)









































pasta 
met bloemkool, snijboon, sperzieboon
gebakken knoflook en courgette
pijnboompitten en geraspte oude kaas

eet lekker!

2 opmerkingen: