zondag 24 februari 2013

zondag

vervolg van het kroepoek maken;

dun gesneden plakjes gaan de oven in (een hele nacht lang, op 70 graden)
































na 12 uur drogen (niet dat onze nachten 12 uur duren overigens, bij lange na niet)
harde roze geworden plakjes zijn het nu









































na het frituren zijn het prachtig bros geworden chipjes









































en het is zó lekker, heerlijk knapperig, en je proeft zo goed de garnalen.
het is zeker iets om vaker te doen. moeilijk is het niet. het kost alleen wat tijd.

en dan eten we erbij;








































wilde rijst
met gebakken uitjes, gember en verse kurkuma,
sperzieboon, wortel en broccoli,
beetje rauwe bosui, bleekselderij, wilde spinazie en koriander,
handje pinda's,
en een restje pindasaus van gister
heerlijk heerlijk! we hebben bolle buiken ervan.


kleine guus leest een boek



Geen opmerkingen:

Een reactie posten